Handgeschilderde bekers voor een beter milieu!


Jaren geleden maakte ik kennis met de schitterende onderwaterfotografie van Dos Winkel.
Hij maakte die prachtige vissen zichtbaar voor iedereen. Dit inspireerde mij om details van de foto’s, en dan met name de vissenogen, te gebruiken als decoratie voor mijn keramiek. Nu weet iedereen inmiddels dat die prachtige onderwaterwereld ernstig bedreigd wordt door de vervuiling van zeeën en oceanen. Foto’s van zeepaardjes met wattenstaafjes spreken tot die huiveringwekkende verbeelding. Plastic afval is natuurlijk een van de grote boosdoeners en als we niet oppassen is straks alles verdwenen.

Zeven jaar geleden startte de toen 16 jarige Boyan Slat een initiatief om met reusachtige vangarmen het plastic te verzamelen om daarna af te voeren. Nu is het zo ver en op 9 september gaat de eerste plasticvanger zijn werk doen. Het project Ocean Cleanup gaat van start. Dit gaf mij weer de drive om een nieuwe collectie te maken en aan te bieden. De bekers zijn zowel groot als op espresso formaat te koop De kosten bedragen 15 euro voor een handgeschilderde beker waarbij 10% gedoneerd zal gaan worden aan het Ocean Cleanup project. Per mail liet Ocean Cleanup weten blij te zijn met mijn initiatief.

Hartelijk dank voor het lezen van dit bericht.

Bernadet van Doren
www.theoceancleanup.com

De bekers en de espresso kopjes (met schotel en roer vin!) kosten 15 euro per stuk
Ophalen in Brielle is gratis
Bezorgen is in overleg 
Verzenden is in overleg en afhankelijk van het aantal bekers of kopjes


Elke beker of espresso kopje is handwerk en uniek!


Bestellen
Een mailtje te sturen met vermelding van beker koffie of espresso met nummer uit de foto het aantal en uw naam en telefoon nummer aan det57@outlook.com.
Zodra de bestelling gereed is nemen wij contact met u op over levering en betaling. Door de aanschaf draagt ook u een steentje bij !
De bekers kunnen wel een levertijd hebben omdat het 100% handwerk is en de voorraad is beperkt
Ik neem na de bestelling contact op over de verwachte levertijd.Afbeelding op de beker of kopjes kan door het hand beschilderen licht afwijken van de getoonde foto.
Het is natuurlijk ook mogelijk na afspraak in Brielle te komen kijken en een keuze te maken.
Bernadet van Doren maakt deze unieke bekers en kopjes tot eind december 2018!Volg het Oceaan nieuws