Keramiekles

In de keramiekles begeleid ik mensen individueel en in kleine groepjes van maximaal 5 personen. Dat gebeurt door middel van opdrachten, indien gewenst, of op basis van het bespreken van (on)mogelijkheden van eigen ideeën. Gevorderden en beginners werken door elkaar.
De wensen en ideeën van mensen zijn het uitgangspunt. Inspiratiebronnen en techniek wordt aangereikt.
Je verkent het materiaal aan de hand van de drie basistechnieken om zodoende je eigen stijl te kunnen ontwikkelen. Bij mij kun je zowel leren boetseren als draaien op de schijf.

Praktische info:

De cursussen bestaan uit 24 lessen en starten september (t/m april). De cursussen gaan door bij minimaal 5 deelnemers. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

Wilt u inschrijven of informatie over de cursus ?
Telefoon: 06-51706955
E-mail : keramiek@bernadetvandoren.nl

.

Workshops

Het is mogelijk om met circa 5 personen een workshop te volgen. Bijna alles is mogelijk. Denk aan het vervaardigen van een beeld, beschilderen van een bord , kennismaken met de draaischijf (elektrisch) of eigen ideeën inbrengen.

Deze workshop kan ook bij uw bedrijf of thuis worden gegeven.
Enkele groep suggesties: Vrienden/vriendinnen; familie; zussen-dag; teambuilding, ouder/kind.
Uw werk kan desgewenst worden afgebakken en na enkele weken worden afgehaald of bezorgd.
Prijzen in overleg.

Informatie over de workshop mogelijkheden ?
Telefoon: 06-51706955
E-mail : keramiek@bernadetvandoren.nl

Vrijgezellenfeest bij Kunstig Keramiek

Op 6 mei ontving Kunstig Keramiek een groep dames die een vrijgezellenfeestje kwamen vieren. Hun keuze was gevallen op de workshop pottenbakken.  Na ontvangst met een prosecco gingen de dames aan de slag op de draaischijven. Met enige begeleiding van Bernadet wisten de dames toch een fraai werkstukje te produceren. Daarnaast werd er ook hard gewerkt aan een mooi koffie/taart servies voor de bruid. Op de foto’s kunt u het resultaat zien. We kijken terug op een geweldige middag en het gezelschap kreeg aan het eind nog een ingelijste groepsfoto mee naar huis om nog eens na te kunnen genieten. Na enkele weken kon men de door Bernadet afgebakken en geglazuurde werkstukken ophalen zodat de bruid het op haar trouwdag in ontvangst kon nemen.